Konferansen 2017

23600995_1508283945886787_406756223_o

Den nasjonale konferansen for trearkitektur har etablert seg som det nasjonale møtestedet for alle som er opptatt av dagens og morgendagens fremragende norske trearkitektur.

Programmet 2017
Hovedtema: Treets rolle i den nye arkitekturen
Klikk her til programmet

Dato: Onsdag 15. november 2017

Sted: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO)

Bli oppdatert på Facebook og Twitter
Følg med på FacebookFølg med på Twitter

Påmelding 2017
Meld deg på den 5. nasjonale konferansen for trearkitektur her 

Les mer om de foregående konferansene
Den nasjonale konferansen for trearkitektur har vært arrangert tre ganger på rad, med utdeling av treprisen. Les mer om konferansene 2013, 2014, 2015  og 2016 ved å klikke på årstallene. Du kan også laste ned presentasjonene som ble gitt.

Målgrupper
Konferansen retter seg mot aktører i hele verdikjeden som har grenseflate mot bruk av tre i arkitektonisk sammenheng, det være seg arkitekter, rådgivere, utførende, byggherrer, eiendomsutviklere, ulike aktører i skognæringen, studenter, forskningsmiljøer og nasjonale og lokale myndigheter. På de tre foregående konferansene har det vært overvekt av arkitekter og byggherrer som har deltatt. Les mer om Den nasjonale konferansen for trearkitektur.

Bli utstiller og konferansepartner
Ved å bli konferansepartner får du unik mulighet til å synliggjøre din bedrift ekstra overfor bedrifter og byggherrer som er opptatt opptatt av tre brukt i bygg? De som ønsker maksimal oppmerksomhet under konferansen blir vår hovedpartner. Alle hovedpartnere gis  anledning til å holde et innlegg som del av konferanseprogrammet. Tema for innlegget blir gitt av arrangørene. Alle partnere og støttespillere kan sette opp utstilling på konferanseområdet, samt synliggjort på nettsiden. Les mer her

Ønsker du mer informasjon om konferansen:
Knut Werner Lindeberg Alsén
Prosjektleder for konferansen
Mobil: +47 488 93 172
E-post: knut@trearkitektur.no