Konferansen 2018

Oslo lufthavn Gardermoen. Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén

Oslo lufthavn Gardermoen. Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén

Velkommen til den 6. nasjonale konferansen for trearkitektur 2018!

Konferansen gjennomføres på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO). Den har blitt det nasjonale møtestedet for alle som er opptatt av fremragende norske trearkitektur. Hovedtema for årets konferanse er «Treets rolle i den nye arkitekturen».

Programmet 2018
Programmet for 2018 er ikke fastsatt ennå.
Klikk her til programmet for 2017

Tid: Onsdag 14. november 2018.

Sted: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).

Påmeldingen for 2018
Meld deg på her

Bli oppdatert på Facebook og Twitter
Følg med på Facebook. Følg med på Twitter

Målgruppe
Konferansen retter seg mot aktører i hele verdikjeden som har grenseflate mot bruk av tre i arkitektonisk sammenheng, det være seg arkitekter, rådgivere, utførende, byggherrer, eiendomsutviklere, ulike aktører i skognæringen, studenter, forskningsmiljøer og nasjonale og lokale myndigheter. På de fire foregående konferansene har det vært overvekt av arkitekter og byggherrer som har deltatt. Les mer om den nasjonale konferansen for trearkitektur.

Bli konferansepartner
Ved å bli konferansepartner får du unik mulighet til å synliggjøre din bedrift ekstra overfor bedrifter og byggherrer som er opptatt opptatt av tre brukt i bygg.  Les mer her

Om tidligere konferanser 
Den nasjonale konferansen for trearkitektur har vært arrangert tre ganger på rad, med utdeling av treprisen. Les mer om konferansene 2013, 2014, 2015 , 2016, 2017 ved å klikke på årstallene. Du kan også laste ned presentasjonene fra disse konferansene.

Ønsker du mer informasjon om konferansen:
Knut Werner Lindeberg Alsén
Prosjektleder for konferansen
Mobil: +47 488 93 172
E-post: knut@trearkitektur.no

Reklamer